Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Van Engelen Auto's is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Van Engelen Auto's of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Van Engelen Auto's worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Van Engelen Auto's heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Van Engelen Auto's links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Van Engelen Auto's van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Alle eventueel door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en indien opgeslagen is dit alleen voor eigen, intern gebruik t.b.v. een betere serviceverlening.


Copyright Van Engelen Auto's 2000.
Alle rechten voorbehouden.TerugContactgegevens

  • Maastrichterweg 32a
  • 5554GK, Valkenswaard
  • info@car1.nl
  • (040) 204 56 99

Openingstijden

Maandag:  9.00 - 17.30 uur
Dinsdag:  9.00 - 17.30 uur
Woensdag:  9.00 - 17.30 uur
Donderdag:  9.00 - 17.30 uur
Vrijdag:  9.00 - 17.30 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Andere tijden op afspraak


Facebook